Fysio­terapeutit ja hieroja palvelevat

Meillä olet osaavissa käsissä

Kiukaisten Fysio­terapiassa sinua palvelevat kokeneet ja koulutetut fysioterapeutit ja hieroja. Tutustu osaavaan henkilö­kuntaamme ja ota yhteyttä!

Kaikilla työn­tekijöillämme on voimassa olevat ensiapu­koulutukset. He ovat suorittaneet myös allas­terapiaan liittyvän Trimmi-koulutuksen, joka vaaditaan, kun allas­terapiaa annetaan muualla kuin uima­halleissa, joissa paikalla uimavalvoja.

Tutustu tarjoamiimme hieronta- ja fysioterapia­palveluihin.

Annika Mäkelä


Fysio­terapeutti (AMK) 2010, ylempi AMK-tutkinto (kuntoutus) 2016

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2012 asti. Toimin FysioTähti Oy:n toimitus­johtajana ja teen työtä sekä Euran toimi­pisteessä että Kiukaisten Fysioterapian toimi­pisteessä.


Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen työskennellyt kuntoutuksen parissa niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Kiinnostuksen kohteitani ovat tuki- ja liikunta­elimistön fysioterapia, psykofyysinen fysioterapia sekä kipu­fysioterapia. Lähellä sydäntäni ovat myös erityisryhmät.


Täydennyskoulutus


- Psykofyysinen fysioterapia, 2019

- Kipufysioterapia, 2019

- Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, 2018
- Arpikoulutus, 2017
- Explain train, 2017
- Faskiamanipulaatio® Stecco I ja II, 2017
- SomeBody®-menetelmä, 2017
- Kuntoutus ylempi amk-tutkinto (SAMK), 2016
- Toiminnallisten lantiokipujen fysioterapia, 2015
- Faskiamanipulaatio introduktiokurssi, 2014
- Harjoittelun ohjaaja (SAMK), 2013
- Esteettömyyskartoittajan peruskurssi, 2013
- Neuraalikudoksen mobilisointi peruskurssi, 2013
- Selän manuaalisen tutkimisen ja hoidon peruskurssi, 2012
- Yläraajakivun kroonistumisen ehkäisy, tavallisimmat yläraajavaivat ja niiden fysioterapia, 2011

- Kinesioteippauksen peruskurssi, 2010

Mari Heikkinen


Kainuun kasvatti joka rantautui Euraan keväällä 2019. Työskentelen pääasiassa lasten ja nuorten kuntoutuksen parissa, mutta otan vastaan myös muita asiakkaita. Olen aina halunnut työskennellä ihmisten ja liikunnan parissa, ja olenkin toiminut liikunnanohjaajana erilaisille jumpparyhmille ja joukkueille jo yli 10 vuoden ajan. Tanssiminen ja musiikki ovat lähellä sydäntä, ja käytän musiikkia ja laulua myös työssäni paljon. Työskentelen pääasiallisesti Kiukaisten toimipisteellä.


Täydennyskoulutus


- Lasten ja nuorten fysioterapia, 2019
- Erityisuintia fysioterapian ja kuntoutuksen ammattilaisille, 2018
- Lasten ensiapu ja hätätilanteet, kertauskoulutus, 2017
- Uimaopettajatutkinto, 2010

Hannele Välke


Fysio­terapeutti (AMK) 2011

Fysio­terapiaopintojen jälkeen olen käynyt sähköhoito­koulutuksen v. 2012, allasterapia­koulutuksen v. 2012, selkä­koulutuksen v. 2013 ja 2015, kinesio­teippaus­koulutukset v. 2012 ja 2013, GAS-koulutuksen v. 2012 sekä lasten reuma­koulutuksen 2013. Otan vastaan pääasiallisesti aikuis­puolen asiakkaita.

Laura Anok


Fysioterapeutti amk 2018


Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2018 joulukuussa SAMKin englanninkielisestä koulutusohjelmasta. Tämä on antanut valmiudet palvella asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Ennen töiden aloittamista Eurassa olen työskennellyt myös julkisella sektorilla, josta olen saanut arvokasta työkokemusta jo ennen valmistumista. Fysioterapian pariin minut on vienyt halu auttaa ihmisiä sekä mielenkiinto ihmisen monimutkaista anatomiaa ja fysiologiaa kohtaan.

Satu Koski


Koulutettu hieroja 2017


Valmistuin koulutetuksi hierojaksi maaliskuussa v. 2017. Kiinnostus alaa kohtaan heräsi jo juniorina oman urheilullisen elämän ja sen myötä tarvittavan lihashuollon kautta. Koulussa valitsinkin urheilijan lihashuollon tutkinnon lisäosaksi. Teen klassista hierontaa ja kuuntelen tarkasti asiakkaan toiveita hänen hoidostaan. Työskentelen Eurassa maanantaisin ja keskiviikkoisin sekä Kiukaisissa tiistaisin ja torstaisin.